Distanskurser

Angelic Flush Healing Distans Kurs

I denna healing arbetar vi tillsammans med änglarna Michael och Raphael. Angelic Flush Healing är en kraftfull healingmetod som jobbar på djupet med att lösa upp känslor och blockeringar, samt ger ett lugn. Angelic Flush Healing, är en healingmetod som utvecklats ur den mer kända Meridian Flush Healing.

Kursen tar ca 2-4 veckor att genomföra och du läser samt gör dina uppgifter på egen hand. Självklart finns jag dock tillgänglig som lärare och mentor undertiden och besvarar eventuella frågor som kommer upp. Via mail Du får kursmaterialet som är skapat och framtaget av Daniel Larsson. I kursens inledning ska du ta emot två initieringar. Dessa ska ske på två dagar (två dagar i följd). Under första veckan får du en uppgift och denna ska du reflektera över och skicka in till mig. När jag har gett feedback på denna har du ytterligare en veckas övningar att göra. När dessa är klara och du fått feedback från mig är kursen klar! OBS !! Du läser kursen i din takt. Diplom skickas hem till dig via post.

Angelic Flush Healing är kanaliserad och utformad av Daniel Larsson. Själv är jag certifierad utövare och har behörighet att lära ut den här fantastiska formen av healing och spolningsteknik. När du går kursen hos mig blir du diplomerad och kan använda metoden både på dig själv och andra.

Förkunskaper: inga
Kursens längd: ca 2-4 veckor ( Du läser kursen i din takt)
Pris: 998 kr
Innan kursen: Du bör köpa hem stenarna som behövs – Malakit och Sugilit. Dessa kan köpas i välsorterade andliga butiker eller på tex andekvarts.se

Du beställer kursen via Mail  reikikallan@hotmail.com , sms 073 652 46 92 ( Kursen betalas via Swish)

FB grupp finns för dig som går kursen

Maria Magdalenas Healing Kurs

Vill Du hitta Din väg – Fylla Dig själv med Kärlek – Så att alla som möter Dig bländas av Din Kärlek och Din person. Då är den här Kursen något för Dig.

”Nu är det dags att vi stärker den feminina Gudinne-energin tillsammans med Kristusenergin som får allt att ske – Det är den här kärleksfulla energin som öppnar Era hjärtan.” Den Gudomliga feminina moderliga energin.

Eftersom den maskulina energin har dominerat mycket länge på jorden, är nu tiden inne för att den moderliga, mjuka, feminina omhändertagande energin kommer ner till oss för att balansera allt på vår jord. Den maskulina energin måste självklart finnas för att balans ska uppstå, där understöder Sananda med sin maskulina energi, men fokus ska vara på den feminina, vilket är viktigt i vår tid. Den gudomliga, feminina, moderliga energin är till för alla. Vi ska fokusera på den feminina.

Distans (Mail Kurs) 1495,00 SEK.
Den här kursen är mycket andligt och personligt utvecklande. Du lär dig att heala dig själv och andra och får mycket självkännedom. Initieringarna i varje healingmetod hjälper dig att bli en renare kanal. · Du läser kursen i din egen takt. (inom ett år)

Kursen beställs via mail till reikikallan@hotmail.com