Vill du lämna ett omdöme om den kurs du gått fär du gärna göra det här.

11 + 5 =

Min tanke då jag anmälde mig till kursen var att hjälpa mig själv. Hade aldrig funderat på att ge healing till andra eller att jag skulle inneha den förmågan. Men med din hjälp så guidades vi till att ge helande till varandra. Och med mig verkligen hände det något utöver det vanliga. Jag upplevde något jag aldrig kommer att glömma. Och fick känslan av att jag skulle kunna lära mig detta…Kul !

Som Guide/vägledare så upplever jag dig mycket träffsäker. Är verkligen förvånad över att någon kan läsa av mig och mina nära på ett så träffsäkert sätt.

Jag tycker det var tre fantastiska dagar. Annika du är härlig och mycket inspirerande. Rummet vackert, varmt, välkommnande och behagligt. Bra att det inte var en massa direkta regler på att sitta, andas eller göra på ett speciellt sätt. Du sade ”Det fungerar ändå på bästa sätt” !! Detta var jätte skönt även här hemma efteråt när jag har övat. För det är så lätt att hamna i ritualer som begränsar eller får en att tro att man misslyckas om man inte gör på ett speciellt sätt. Du liksom guidade oss på ett väldigt avdramatiserat och avslappnande sätt. Det var roligt och intressant.

Efteråt så blev det som du sade: fysisk påverkad , huvudvärk, yrsel mm. Sedan förstärktes också mitt missnöje med attetyden och livsinställningen på mitt jobb. Viljan att sluta blev så stark att jag vantrivdes. Senare när jag helat mig själv har jag blivit rastlös och istället hamnat i obalans. Fick för mig att jag kom i någon sorts konflikt med änglarna för att jag inte agerade tillräckligt snabbt, gjorde mig fri från allt obehag med en gång. Ska sluta på mitt jobb men inte huxflux, vill avsluta på ett bra sätt. Vill liksom ha mera tid på att lösa min situation och känna att jag har lite mer kontroll över att jag bestämmer själv.

Jag är idag inte beredd att ge heling till andra. Just nu vill jag bara vara jordnära, vara kreativ och bygga mig starkare. Paniken över att bilen gick sönder då jag var på väg till Gnesta för andra kurstillfället är i dag över. Jag längtade verkligen till att träffa er och att komma till Lerbogård. Men jag kunde inte riktigt helt fullt stå för att jag lär mig att hela eller att jag tar emot helande.

Hej innan kursen så slutade jag ju att röka efter 14 år utan problem, efter kursen så har jag märkt att många olösta trådar i mitt liv har löst upp sig många blockeringar har släppt i mitt inre så jag har blivit friare! Jag mår mkt bättre nu än innan kurserna tack

Hej ! Jag kände mig väldigt påverkad av kursen . Har nog aldrig varit så avslappnad . Blev lite chockad / trodde jag var beredd , men var det nog inte riktigt , att det blev så djupt . Har gett healing till en del nära . Dom har varit nöjda / känt sig väldigt avslappnade . Jag har börjat ge mig själv healing när jag vaknar på natten och har svårt att somna om . Jag somnar då om mycket lättare . Om man börjar ge healing till någon är det helt plötsligt många som vill ha . Skulle vilja ha lite mer tid till detta ..

Särskilt efter första kursen kände jag stor förändring. Som att jag ofta hade goda krafter omkring mig, eller att jag kunde be om lugn och goda krafter när jag behövde det.

Jag har mått bra av healingkurserna. Inte så att alla mina bekymmer har försvunnit, men jag har ändå känt mig lugnare. Jag har sen många år stora sömnproblem, healingen påverkar sömnen till det bättre.

Jag tycker också att jag har fått ännu lättare att ha tålamod med mina medmänniskor, även när det inte är alldeles lätt.

Här kommer några rader hur jag upplevt efter änglakursen. I början kände jag mig väldigt orolig, men det vände efter några veckor. Mycket av min oro är ju allt med kärleken, det vet ju Du…. Nu mår jag iallafall bättre och upplever att folk drar sig till mig mer nu än innan kursen, vet inte om jag inbillar mig det. Jag ber ofta änglarna om hjälp….har märkt att jag fått det med små enkla saker men inte med lite större önskningar ( men det kanske kommer ) Tycker att kursen var jättebra och jag ser fram emot fortsättningen. Kramar!

Jag drömde om en Annika , en Ängel som kom mitt i natten. Hon hette Annika. Jag gick Angelic reiki kursen. Mötet med änglarna förändrade mitt liv. Jag känner mig stark , lugn och nu för tiden vet jag att jag aldrig är ensam. Själv healingen gör jag varje dag,, Tack J