Healing

Samtliga healingar pågår under 60 minuter och kostar 700 kronor (med undantag av häst healing).

Du bokar din healing på: reikikallan@hotmail.com

Samtliha healingar kan även utföras på distans.

Angelic Reiki

Detta är ett komplett system av energi healing som är öppen för alla. Det är en praktisk läkande metod som fungerar med de högsta gudomliga energier för att åstadkomma läkning och balans på alla nivåer.

Under en behandling har Du kläderna på Dig och ligger på en behandlingsbänk, eller sitter på en stol om du föredrar det.

Behandlingen är vanligen en otroligt mild och avkopplande upplevelse, medans det balanserar och återställer energi till kroppen.

Behandling sker med de högsta renaste energier och balancerar Dig både fysiskt och psykist. Både stress, depression, trötthet och ångest tas om hand av änglarna.

Angelic Reiki har också förmågan att läka trauman med rötter djupt i det förflutna på en cellulär nivå, som kan vara mycket svårt att bli av med, med konventionella metoder.

T.e.x Minskad stress, Avslappning, Läkning av kropp och sinne, Höjt immunförsvar, Förstärkning av din energihöjande medvetenhet, Emotionellt lugnande, Helande på själsnivå.

En behandling varar en Timme och kostar 700 kr (godkänd för friskvårdsbidrag)

Reiki

Orden rei betyder universell och ki betyder livskraft. Det är den energin reikihealern blir en kanal för och som då får strömma ut genom händerna. Energin går dit den bäst behövs och löser upp blockeringar som uppstått i klientens olika kroppar. En emotionell blockering kan ha suttit under lång tid och därav också blivit till en fysisk blockering. Reiki hjälper oss att få igång flödet av energi i våra kroppar igen så kroppens självläkning går snabbare och blir effektivare. Så även om vi tror att problemet sitter i ryggen  för den gör ont så kanske egentligen blockeringen sitter i en känsla som är skapad av en tanke  som vi förträngt och som behöver få komma upp till ytan och läkas.

 

Det finns många fördelad med Reiki healing. Bland annat hjälper Reikin dig att:
– Frigöra stress och spänningar – Minska din oro – Balanserar kroppens energier – Ökar och stärker energiflödet – Ökar din kreativitet – Renar kroppen från gifter och slaggprodukter – Löser upp energiblockeringar – Frigör känslor så de kan komma upp till ytan – Hjälper kroppens naturliga förmåga till läkning – Ökar medvetande och din kontakt med ditt inre jag – Ger utveckling på alla plan: emotionellt, andligt, fysiskt och mentalt.

Oftast behövs ett par behandlingar för att få igång flödet och processen.

Healing med djupavslappning och påfyllning av kroppens energiförråd. Kropp och själ får möjlighet att återhämta sig på rätt sätt, släppa blockeringar och läka sig själv. Tankar och känslor får en chans att komma upp till ytan, så att man sedan kan släppa taget om dem. Reiki aktiverar även immunförsvaret.

Under en behandling kan du bl.a komma att känna värme från mina händer då energin flödar, pirrningar, stickningar och en lugn djupavslappning i hela kroppen. Healing ges med kläder på så ta på/med sköna kläder och det är en tyst behandling.

En behandling varar en Timme och kostar 700 kr (godkänd för friskvårdsbidrag)

Maria Magdalenas Gudinne healing

Vill Du hitta Din väg – Fylla Dig själv med Kärlek – Så att alla som möter Dig bländas av Din Kärlek och Din person
Då är denna Healing något för dig. 
Här släpper du blockeringar som hindar dig i ditt liv.  – Du når ett fullkomligt helande så att du strålar som den människa som du är.

Quan Yin Gudinne Healing

Här fördjupar vi oss i ett problem eller en rädsla som hindrar dig i ditt liv. Så enkelt och varsamt lyfts det bort ur din kropp och ditt sinne. 
Så att du kan leva ditt liv i balans och lycka. Du vaggas in i Gudinneenergin som healar dig på alla plan Fysiskt psykiskt emotionellt och andligt. 

Häst healing

Hästar är mycket mottagliga av Healing. En behandling går till så att man tar kontakt och känner igenom hästens energier, där vi även kommunicerar med hästen på ett Djupare plan. Ofta får man upp bilder av det som hästen varit med om och som kan sitta som blockeringar i hästens kropp. Man känner även om hästen har ont och med hjälp av healingen startar man hans egen själv läknings förmåga.

Healinga av häst 800 kronor.

Du bokar din healing på: reikikallan@hotmail.com

Healingen kan även utföras på distans.